Achtergrond

Begin 2010 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van Leiden met als afstudeerrichting Europese Prehistorie en Science Based Archeaology, met als afstudeerproject het grafveld van het St. Agnietenklooster te Hoorn.

Kort na het afstuderen ben ik begonnen bij ADC ArcheoProjecten. Vrij snel wist ik de veldwerkzaamheden als archeoloog te combineren met fysisch antropologische werkzaamheden. Deze combinatie heb ik met name tot uiting kunnen brengen in Wijk bij Duurstede de Geer II en de opgraving van het St. Plechelmusplein in Oldenzaal, waar we bij elkaar bijna 3500 individuen hebben opgegraven.

mail

De laatste jaren is het werkveld verder uitgebreid naar België, waar ik onder andere in Tongeren, Herzele, Riemst, Kortrijk, Nieuwpoort en in de omgeving van Ieper heb gewerkt. Ieper betreft veelal Wereldoorlog I archeologie waarbij regelmatig militaire slachtoffers worden aangetroffen. Daarnaast voer ik ook regelmatig crematieonderzoek uit naar resten afkomstig van zowel Nederlandse als Belgische sites.

Tegenwoordig ondersteun ik ook in het schrijven van archeologie nota’s.

Ik ben begonnen als zelfstandige om mij wat meer te kunnen focussen op mijn specialisme naast het reguliere veldwerk.

In Nederland ben ik geregistreerd onder nummer: 35463770 en in Belgie onder nummer: OE/ERK/Archeoloog/2017/00198.